Isotta huis Canon G7X mark II Volledige grootte weergeven

Isotta huis Canon G7X mark III

De behuizing van de Canon Powershot G7X mark III maakt het mogelijk om optimaal te profiteren van de camera en om geweldige foto's onderwater te maken.

Meer details

ISOTTA-G7XIII

Beschikbaarheid: 1 a 2 weken

€ 950,00

» Aan mijn verlanglijst toevoegen

Eenvoudig te gebruiken, zeer professioneel product dat is gemaakt door middel van technieken en innovaties die zijn opgedaan met jarenlange ervaring. De behuizing voor Canon Powershot G7X II is perfect te bedienen. Gemakkelijke toegang tot alle belangrijke camerabedieningen door middel van duidelijk gelabelde laser gegraveerde duurzame knoppen. Een eenvoudige en snel verwijderbare camera-bevestigingsplaat maakt de positionering van de camera mogelijk; de achterkant heeft een groot venster voor een goede weergave van het beeld.

ÉÉN HAND OPEN / CLOSE
Het is heel gemakkelijk om Canon Powershot G7X II te openen en te sluiten, zonder enige inspanningen van de gebruiker, dankzij de eenhand knop aan de zijkant en de pennen onderaan in het midden. De camera wordt eenvoudig in de behuizing geplaatst op een schuiflade die de camera stevig op zijn plaats houdt. Een hendel vergrendelt de lade veilig in de behuizing. De behuizing staat met grote stabiliteit dankzij de stevige en brede rubberen voetjes aan de onderkant.

POORT, CLOSE-UP EN GROOTHOEKLENZEN
Poort aan de voorkant is gebouwd met hoogwaardige materialen om een perfecte beeldkwaliteit te garanderen. Een afneembare vlakke poort is aangebracht dankzij markeringen en een bajonetverbinding met Canon Powershot G7X II-behuizing. Een M67-uiteinde met schroefdraad maakt het gebruik van extra natte groothoeklenzen en macrolenzen mogelijk.

FLITSER AANSLUITING
Canon Powershot G7X II eigen flitser kan worden gebruikt met een buiten diffuser op de poort. Voor betere prestaties kunnen één of twee externe flitsers worden aangesloten via optische vezels met behulp van de meegeleverde adapter.

BOUW EN VEILIGHEID
Alleen de beste materialen worden gebruikt om onze behuizingen te vervaardigen, zoals geanodiseerd aluminium dat anticorodaal en thermisch gecoat is en roestvrij staal. Een product dat eenvoudig door de gebruiker kan worden onderhouden. Zo klein en zo rijk aan technologie! Dubbele O-ringen beschermen en zorgen voor een perfecte en veilige waterdichtheid voor alle beweegbare en / of verwijderbare onderdelen; een rood alarm voor vocht / water in de behuizing werkend op een batterij die door de gebruiker kan worden vervangen. Werkdiepte is 100 meter. Verschillende accessoires kunnen worden gemonteerd door middel van een bovenste schuiflade en M6-gaten met dubbele schroefdraad en een 1/4W aan de onderkant.

TECHNISCHE DATA
• 100 meter diepte rating;
• Alle Canon Powershot G7X II bedieningen;
• M16x1 gat voor vacuümsysteem of extern beeldscherm;
• Gemakkelijke eenhandbediening open / dicht;
• Vochtvoeler;
• Dubbele hoge precisie en kwaliteit O-ring afdichtingen;
• Gewicht: 1000 gr;
• Afmetingen: 165 W. x 115 D. x 125 H.