Cursus Digitale Onderwaterfotografie (basis)

Veel mensen zijn in bezit van een onderwater camera, maar wat kun je daar nu allemaal mee doen?

 Nieuwsgierig? Want deze cursus is speciaal bedoeld voor hen die de eerste stappen op het gebied van onderwaterfotografie willen gaan zetten. De cursus bestaat uit een theorie- en een praktijkgedeelte. Tijdens de theorie worden de basisbeginselen van de fotografie behandeld zoals: instellingen van de camera, sluitertijd, diafragma, witbalans, compositie en nabewerking. Tijdens de praktijk wordt het geleerde in praktijk gebracht in het zwembad of buitenwater. (praktijk opdracht is verplicht)

Om mee te kunnen doen heb je het volgende nodig:
Een digitale camera met onderwaterhuis en het liefst ook een flitser. Het NOB Cursusboek ‘Digitale Onderwaterfotografie’ en een duikuitrusting voor de praktijk opdracht.

Ingangsniveau
1*-duikbrevet (of gelijkwaardig).

Cursusprogramma
De cursus bestaat uit twee theorielessen (avond), een praktijkdeel in zwembad of buitenwater. 

Cursusdata
Data zijn nog niet bekend. Interesse of inschrijven is uiteraard mogelijk via info@aquacam.nl 

Locatie: 
De cursus wordt gehouden in Arnhem, op verzoek kan de cursus ook op een andere locatie gegeven worden. Informeer naar de mogelijkheden.

Kosten: 
De prijs van de cursus staat in de winkel.

Als je wilt, dan kan ik de NOB brevetkaart ‘Digitale Onderwaterfotografie’ voor je aanvragen (praktijkopdracht verplicht). Mocht je geen lid zijn van de NOB dan is dit geen probleem. Voor niet leden is de administratieve handeling anders en kost € 33,- (excl. brevetregistratiekaart en het NOB cursusboek). De brevetregistratiekaart wordt samen geleverd met het NOB cursusboek ‘Digitale Onderwaterfotografie’ die je kunt bestellen in de webshop van de NOB. Naar NOB shop. Ik kan dit alles (zowel voor NOB leden als niet NOB leden) ook bestellen. Geef dit dan even aan bij de inschrijving. 

De cursus gaat van start bij voldoende deelname, min. 8 personen.
Zin om deel te nemen aan deze cursus? Stuur dan een email naar info@aquacam.nl