INON D-180, D-2000 en Z-240 FlipSnoot Volledige grootte weergeven

INON D-180, D-2000 en Z-240 FlipSnoot Pro+

VERNIEUWD!!! AquaCam FlipSnoot Pro+ voor INON D-180, D-2000 en Z-240.

De FlipSnoot Pro is erg handig. U hoeft de snoot onderwater niet meer te verwijderen en op te bergen. In een handomdraai kunt u de snoot wegdraaien tot naast de flitser. U kunt dus snel beslissen of u de snoot wilt gebruiken of niet. Dit scheelt u erg veel tijd en ergenis onderwater.

Meer details

FS-INODZ-PRO

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 119,00

» Aan mijn verlanglijst toevoegen

Wegklapbare FlipSnoot Pro+ voor INON D-180, D-2000 en Z-240.

Vernieuwd ontwerp. Bij deze flitser zit de pilotlamp niet in het midden, dat is een nadeel. De nieuwe FlipSnoot Pro heeft een vernuftig systeem dat het licht van de pilotlamp naar het midden van de FlipSnoot Pro brengt. Dit heeft het voordeel dat u met de pilotlamp precies uw onderwerp kunt aanlichten en dat er op dezelfde plaats het flitslicht komt. Tevens is de FlipSnoot Pro langer en heeft is er een grid geplaatst. Hierdoor krijgt u een betere gebundelde lichthoek. Korte Snoots hebben meer verstrooiing en daardoor een bredere lichthoek. 

De FlipSnoot is erg handig. U hoeft de snoot onderwater niet meer te verwijderen en op te bergen. In een handomdraai kunt u de snoot wegdraaien tot naast de flitser. U kunt dus snel beslissen of u de snoot wilt gebruiken of niet. Dit scheelt u erg veel tijd en ergenis onderwater.

De Flipsnoot heeft een standaard opening van 48mm. 

Wordt geleverd met verloopstukken naar 25mm en 15mm. 

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...