Isotta huis GoPro 5 Volledige grootte weergeven

Isotta huis GoPro 5 Black

De behuizing van de GoPro 5 Black maakt het mogelijk om optimaal te profiteren van de actioncamera en om geweldige films onder water te maken.

Meer details

ISOTTA-2407

Beschikbaarheid: 1 a 2 weken

€ 540,00

» Aan mijn verlanglijst toevoegen

Gemaakt met dezelfde details en robuustheid van de Isotta DSLR-behuizingen, is deze GoPro-behuizing een professioneel onderwaterhuis. Gemakkelijke toegang tot alle belangrijkste camerabedieningen, zelfs met handschoenen. De achterkant met een groot venster voor een goede weergave van de camera. Een afneembaar Zonnescherm biedt een uitstekend zicht op het display in elke toestand.
 
ÉÉN HAND OPEN / CLOSE
De behuizing is afgesloten met de éénhandige éénknopsbediening van Isotta. Het is het enige sluitmechanisme met een enkele sluitingen in de onderwaterhuizenmarkt. Het is snel, eenvoudig en veilig dankzij de dubbele stalen pinnen aan de zijkant van de behuizing.

POORT, CLOSE-UP EN GROOTHOEKLENZEN
De poort aan de voorkant heeft dezelfde afmeting als de Gropro huizen zelf zodat allee Gopro accessiores gewoon passen. Het is mogelijk om close-up en groothoeklenzen te gebruiken.

BOUW EN VEILIGHEID
Alleen de beste materialen worden gebruikt om onze behuizingen te produceren, zoals geanodiseerd aluminium, dat anticorodaal en thermisch gecoat is, en roestvrij staal. Een langdurig product dat eenvoudig en eenvoudig door de gebruiker moet worden onderhouden. Dubbele O-ring afdichtingen met hoge precisie en kwaliteit beschermen en zorgen voor een perfecte en veilige waterdichtheid voor alle beweegbare en / of verwijderbare onderdelen. Werkdiepte is 200 meter. De onderkant van de behuizing eindigt met een GoPro-verbindingsplaat die met deze lade aan elke steun kan worden gehaakt.

TECHNISCHE DATA
• 200 meter diepte rating;
• Alle GoPro Hero 5 hoofdbedieningen;
• Gemakkelijke eenhandbehuizing open / dicht;
• Dubbele hoge precisie en kwaliteit O-ring afdichtingen;
• Gewicht: 200 gr;
• Afmeting: 85 W. x 55 D. x 65 H.