Optical Flip Fiber Snoot Solid Pro Single voor Ikelite 160/161 Volledige grootte weergeven

Optical Flip Fiber Snoot Solid Pro Single voor Ikelite DS50/DS51

AquaCam Optical Flip FiberSnoot Solid Pro Single voor Ikelite DS50/DS51 flitser.

Met de Optical Flip FiberSnoot Solid kunt u uw onderwerp zeer nauwkeurig belichten zonder last te hebben van strooilicht.

Meer details

FSS-IKE51

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 139,00

» Aan mijn verlanglijst toevoegen

De Optical Flip Fiber Snoot Solid Pro heeft 1 dikke fiber voor maximale licht opbrengst. Verder hebben wij de eind tip door ontwikkeld. In de eind tip zit een lens zodat het licht er gericht uitkomt. De licht opbrengst wordt hierdoor aanzienlijk meer.

De fiber is zo gesitueerd dat er een maximale lichtopbrengst is. De arm is 34 cm lang waardoor u de Fiber gemakkelijk op uw onderwerp kan richten. U bent in staat om het onderwerp mooi te belichten zonder de hinderlijke achtergrond. Bij goed gericht krijgt u een hele mooi zwarte achtergrond en weinig Backscatter.

De Optical Flip Fiber Snoot Solid Pro heeft een Flip mechanisme zodat u ook onderwater gemakkelijk kunt wisselen tussen de Fiber of normaal flitsen.

De fiber wordt geleverd met 2 eind tips met verschillende openingen. een van 8 mm en een van 12 mm.

Wij hebben ons geconcentreerd op de maximale flits opbrengst van de fiber. Dit houd in dat de pilotlamp wel bruikbaar is maar weinig licht oplevert. In de praktijk ziet u overdag toch weinig het pilot licht.